Uitslag fietstocht

Beste deelnemer aan de FotoPuzzel Fietstocht van Ons Genoegen,

Op zondag 12 september j.l. heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van de fotopuzzelfietstocht van KBV Ons Genoegen.  Dit jaar hebben er weer veel fietsers meegedaan met deze fietstocht, die in juli en augustus kon worden gereden. De lengte van het touwtje in de glazen pot gaf dan ook weer de doorslag. De lengte was 4,051 cm.  Iedereen die alle foto’s heeft gevonden, en 516 cm onder of boven dit getal zit, heeft een prijs gewonnen. Het is wel zo dat de lengte in cm’s opgegeven moest worden; opgaven in meters zijn niet goed bevonden. Wij willen de initiatiefnemers van deze tocht, Piet van de Kieboom en Frans van Nispen, nogmaals van harte bedanken voor het uitzetten van deze mooie tocht en de duidelijke foto’s.  Veel deelnemers hebben wederom hun complimenten en waardering uitgesproken voor de Fotopuzzel Fietsttocht. Onze sponsoren hebben ruim 50 prijzen beschikbaar gesteld.

Bijgaand ontvangt u de uitslag van deze tocht. Het getal achter de naam geeft het aantal cm’s van het touwtje aan,  dat afwijkt van de werkelijke lengte.

De prijzen kunnen tot en met zondagmiddag 10 oktober worden afgehaald bij De Moerse Bossen aan de Rucphense weg.  Wij willen iedereen danken voor zijn of haar deelname en hopen iedereen volgend jaar weer te zien.

KBV Ons Genoegen organiseert dit jaar tevens een Fotopuzzel Wandeltocht. Deze kan in december worden gewandeld. Nadere berichten volgen nog.

Kruisboogvereniging Ons Genoegen

Eric Hereijgers

Klik hier voor de uitslag.