Beste deelnemer aan de fotopuzzel fietstocht van Ons Genoegen,

In het verleden heeft u 1 of meerdere keren deelgenomen aan de fotopuzzel fietstocht van Kruisboogvereniging “Ons Genoegen” te Stuivezand.  Dit jaar organiseren wij deze tocht voor  de 20ekeer ; Piet en Frans hebben er weer een mooie fietstocht van gemaakt.

 

Vertreklocatie “De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30 te Zundert”.

De fietstocht zal dit jaar weer starten en aankomen bij Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”, Ruchpenseweg 30, 4882 KC Zundert.  Een zeer mooie locatie, met veel parkeergelegenheid, een mooie speeltuin, een grote en kleine kaart enzovoorts. De Moerse Bossen is alle dagen geopend behalve op maandag. Openingstijden: door de week vanaf 11.00 uur; zondag vanaf 10.00 uur. Op deze locatie wordt momenteel gewerkt aan de bouw van onze nieuwe schietaccomodatie.

 

De fietstocht is ca. 38 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en Meer (België). De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op moet zoeken tijdens de fietstocht, zijn verkrijgbaar  bij:

  • Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”, Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert
  • “ De Bocht”, Wernhoutseweg 119, 4884 AT Wernhout
  • Jac van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14, Klein Zundert (tel.: 06 42 00 26 78)
  • Café,- eet en feestgelegenheid De Tijd, Antwerpseweg 24, 4891 CP Rijsbergen

 

Dit jaar ontvangt u een 2-tal consumptiebonnen:

  • Bij Eetcafé Treehouse bar, nabij Recreatiedomein De Mosten en het nieuw aangelegde klimbos. Hier kan tevens worden gelunched.
  • Bij Alfons Ijscreaties in Rijsbergen, voor een kopje koffie, thee of 2 bolletjes ijs.

Beide locaties zijn dagelijks geopend tijdens de fietstsocht. De prijs voor een kaart met de fietsroute, een overzicht van de foto’s en beide consumptiebonnen bedraagt dit jaar € 6.00.

De fietstocht wordt dit jaar voor de 20ekeer verreden. De opbrengst komt ten goede aan de bouw van onze nieuwe schietbaan.

 

De fotopuzzel fietstocht kan gereden worden van 1 juli tot en met 31 augustus. Voor meer informatie wordt verwezen naar onze website  www.fotopuzzelfietstocht.nl; daar vindt u ook onze Privacy Policy i.v.m. de nieuwe wetgeving. De prijsuitreiking, met wederom een groot aantal prijzen, welke zijn geschonken door onze sponsoren, vindt plaats op zondag 8 september om 19.00 uur bij De Moerse Bossen.  Wij hopen dat u ook dit jaar weer meedoet en wensen u veel plezier toe bij deze tocht.

 

Met vriendelijke groeten,

Kruisboogvereniging  “Ons Genoegen”