De fotopuzzelfietstocht van start.

Vanaf vandaag gaat officieel de fotopuzzelfietstocht van start.
Dit jaar alweer voor de 18e keer. Piet van de kieboom en Frans van Nispen hebben in samenwerking met Kruisboogvereniging Ons Genoegen er weer een mooie tocht van gemaakt.
wel moet er vermeld worden dat we dit jaar een nieuwe start en finish locatie hebben namelijk “ De Moersebossen´´.( rucphenseweg 30 4882 KC Zundert. )
De fietstocht is ca. 35 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en Rucphen. De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op moet zoeken tijdens de fietstocht, zijn verkrijgbaar bij:
– Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”, Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert.
– “De Eetkamer”, Wernhoutseweg 80, 4884 AX Wernhout.
– Jac van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14, Klein Zundert (tel.: 076 597 3957).
– Café,- eet en feestgelegenheid De Tijd, Antwerpseweg 24, 4891 CP Rijsbergen.
– De Nederlandse Alp, Baanvelden 13, 4715, RH Rucphen.

Tevens ontvangt u bij inschrijving een consumptiebon voor koffie, thee, fris of een pilsje bij restaurant “De Nederlandse Alp” in Rucphen. Dit restaurant bevindt zich halverwege de fietstocht. Hier kunt u tevens gebruik maken van de grote en kleine kaart.
De fotopuzzel fietstocht kan gereden worden van 1 juli tot en met 31 augustus. Voor meer informatie wordt verwezen naar onze website www.fotopuzzelfietstocht.nl. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 10 september vindt om 19.00 uur de prijsuitreiking plaats bij De Moerse Bossen. Wij hopen dat u ook dit jaar weer meedoet en wensen u veel plezier toe bij deze tocht.