Nieuwe start en finish locatie: De Moerse Bossen

Beste deelnemer aan de fotopuzzel fietstocht van Ons Genoegen

In het verleden heeft u 1 of meerdere keren deelgenomen aan de fotopuzzel fietstocht van Kruisboogvereniging “Ons Genoegen” te Stuivezand. Dit jaar organiseren wij deze tocht voor de 18e keer ; Piet en Frans van Nispen hebben er weer een mooie fietstocht van gemaakt.

Nieuwe vertreklocatie “De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30 te Zundert”.

De fietstocht zal dit jaar starten en aankomen bij Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”. Ruchpenseweg 30, 4882 KC Zundert. Een zeer mooie locatie, met veel parkeergelegenheid, een mooie speeltuin, een grote en kleine kaart enzovoorts. De Moerse Bossen is geopend van woensdag t/m zondag. Openinstijden: door de week vanaf 12.00 uur; zondag vanaf 10.00 uur.

We zijn met de fietstocht 17 jaar te gast geweest bij Louis Goossens, Café Stuivezand. Doordat Louis het café heeft verkocht en dit jaar alleen nog maar in het weekend open is, waren we helaas genoodzaakt om naar een andere locatie uit te kijken. We willen Louis hierbij nogmaals bedanken voor al die mooie jaren waarin de fietstocht groot is geworden.

De fietstocht is ca. 35 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en Rucphen. De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op moet zoeken tijdens de fietstocht, zijn verkrijgbaar bij:

– Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”,

Rucphenseweg 30,

4882 KC Zundert

– “De Eetkamer”,

Wernhoutseweg 80,

4884 AX Wernhout

– Jac van Loenhout,

Burgemeester Kievitslaan 14,

Klein Zundert (tel.: 076 597 3957)

– Café,- eet en feestgelegenheid De Tijd,

Antwerpseweg 24,

4891 CP Rijsbergen

– De Nederlandse Alp,

Baanvelden 13,

4715, RH Rucphen

Tevens ontvangt u bij inschrijving een consumptiebon voor koffie, thee, fris of een pilsje bij restaurant “De Nederlandse Alp” in Rucphen. Dit restaurant bevindt zich halverwege de fietstocht. Hier kunt u tevens gebruik maken van de grote en kleine kaart.

De fotopuzzel fietstocht kan gereden worden van 1 juli tot en met 31 augustus. Voor meer informatie wordt verwezen naar onze website www.fotopuzzelfietstocht.nl. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 10 september vindt om 19.00 uur de prijsuitreiking plaats bij De Moerse Bossen. Wij hopen dat u ook dit jaar weer meedoet en wensen u veel plezier toe bij deze tocht.

Met vriendelijke groeten,

Kruisboogvereniging “Ons Genoegen”

www.fotopuzzelfietstocht.nl

moerse bossen