Foto N komt te vervallen

Beste deelnemer aan de Fotopuzzel Fietstocht van Ons Genoegen,

In het verleden heeft u 1 of meerdere keren deelgenomen aan de FotoPuzzel Fietstocht of FotoPuzzel Wandeltocht van Kruisboogvereniging “Ons Genoegen”.

Veel mensen hebben de FotoPuzzel Fietstocht inmiddels weer gereden en het is ook dit jaar weer een bijzonder mooie tocht geworden. We ontvangen veel complimenten over de tocht.

Er is echter 1 foto komen te vervallen. Dat is namelijk foto “N”. De foto met het boompje/stammetje waar een touw/kabel of een slingertak rondom heen gegroeid was.

Er zijn wel deelnemers die hem hebben gevonden; hij is echter te slecht herkenbaar geworden. Daarom vervalt hij. Als men deze foto eerder heeft gevonden en heeft ingevuld, dan wel graag laten staan.

Voor diegene die reeds hebben deelgenomen, dank je voor je deelname.

Voor diegene die hem nog gaan rijden: veel plezier met het rijden van de Fietstocht. Het kan nog tot 31 Augustus.

Nieuwsbrief.

Wij informeerden u de afgelopen jaren via de email. We willen dit echter gaan wijzigen en willen u via een nieuwsbrief telkens op de hoogte brengen van de start van het nieuwe seizoen, vervallen foto’s, de prijsuitslag enzovoorts. U kunt zich volledig vrijblijvend aanmelden voor deze nieuwsbrief door op onderstaande link te drukken:

https://fotopuzzelfietstocht.nl/nieuwsbrief/

Door het invullen van uw emailadres en uw naam, ontvangt u in het vervolg het nieuws over de Fotopuzzel Fietstocht in de zomer en Fotopuzzel Wandeltocht in de winter via de nieuwsbrief; daar kunt u zich ook weer eenvoudig voor afmelden.

Wij hopen dat u ook dit jaar weer meedoet en wensen u veel plezier toe bij deze tocht.

Met vriendelijke groeten

Kruisboogvereniging  “Ons Genoegen”