Fotopuzzel Fietstocht Ons Genoegen start zaterdag 25 juni.

Fotopuzzel Fietstocht Ons Genoegen start zaterdag 25 juni.

Kruisboogvereniging Ons Genoegen van Stuivezand organiseert dit jaar voor de 17e keer de alom bekende Fotopuzzel Fietstocht. Vorig jaar hebben er ruim 1.000 mensen meegefietst met deze mooie tocht. De tocht gaat langs de mooie bos- en buitengebieden van de gemeente Zundert, Rijsbergen en Liesbosch. Bij inschrijving ontvangt men een routebeschrijving en een kaart met een 30-tal fotos, van dingen die men op moet zoeken tijdens de tocht. De tocht is ca. 36 kilometer lang. De tocht is mooi voor jong en oud. Ook kinderen vinden het heel leuk om deze tocht te rijden en om de fotos op te zoeken.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Cafe-Discotheek Stuivezand, bij Café- eet en feestgelegenheid “De Tijd” Antwerpseweg 24 te Rijsbergen, bij familie restaurant “De Eetkamer” Wernhoutseweg 80 te Wernhout en bij Jac van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14 te Klein-Zundert, tel 076 – 597 3957. De tocht kan iedere dag gereden worden van zaterdag 25 juni tot en met 31 Augustus. Bij de kaart met foto’s en een routebeschrijving ontvangt u tevens een consumptiebon voor een kopje koffie, fris of een biertje bij restaurant “De Boswachter” in het Liesbosch, halverwege de fietstocht.
Veel deelnemers gaan vooraf, vaak in het weekend, alvast een kaart halen, om vervolgens op een dag te rijden die hen goed uitkomt. Men kan de tocht ook gedurende meerdere dagen rijden. Maak kennis met deze mooie fietstocht en doe mee. Wij hopen dat u dit jaar ook weer veel plezier beleeft aan deze leuke tocht.
Kruisboogvereninging Ons Genoegen