Skip to main content

Kruisboogvereniging Ons Genoegen van Stuivezand organiseert dit jaar voor de 25e keer de alom bekende Fotopuzzel Fietstocht.  Kaarten zijn vanaf vrijdag 28 juni verkrijgbaar en de tocht kan gereden worden tot en met 31 augustus;

De afgelopen jaren fietsten er meer dan 1.200 mensen mee met deze mooie fietstocht.

FotoPuzzel Fietstocht voor de 25e keer georganiseerd – Zilveren Jubileum!

De FotoPuzzel Fietstocht wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd. Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom dit jaar de volgende extra’s:

  • Iedereen die meedoet met de FotoPuzzel Fietstocht ontvangt bij inschrijving een uitnodiging om een keer met de kruisboog te komen schieten. Dat kan op donderdag 15 augustus en zondag 15 september.
  • Iedereen die zijn kaart weer inlevert na het fietsen (goed of fout), doet mee met een verloting tijdens de prijsuitreiking op 8 september, waarbij 5 tot 10 rondvluchten met een sportvliegtuigje en 1 rondvlucht met een paramotorbike worden verloot. 

Vertreklocatie “De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30 te Zundert”.

De fietstocht zal dit jaar weer starten en aankomen bij Café Restaurant “De Moerse Bossen”, Ruchpenseweg 30, 4882 KC Zundert.

De fietstocht is ca. 35 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert, Wernhout en Loenhout. Neem daarom wel een paspoort of ID kaart mee. De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op moet zoeken tijdens de fietstocht, zijn dit jaar verkrijgbaar bij:

  • Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”, Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert
    • Geopend van Woensdag tot en met Zondag
    • Zondag vanaf 10.00 uur; woensdag t/m zaterdag vanaf 11:30 uur
  • Elly van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14, Klein Zundert (tel.: 076 – 597 3957)
  • Alfons IJscreaties , Breedschotsestraat 4, 4891 PL Rijsbergen

Dit jaar ontvangt u een consumptiebon voor een consumptie bij
café De Zwaluw in Loenhout
openingstijden 
Maandag vanaf 14:00 uur.
Donderdag tot en met zaterdag vanaf 13:00 uur.
Zondag vanaf 10:00 uur

Voor een éénmalig bedrag van € 6.00 wordt u, verder volledige vrijblijvend, zomer-donateur 2024 van onze vereniging; hiervoor ontvangt u vervolgens gratis een kaart met de fietsroute, een overzicht van de foto’s en de consumptiebon, zoals in voorgaande jaren. Graag contant afrekenen of pinnen via het “Ons Genoegen pin-apparaat” bij De Moerse Bossen.

De fotopuzzel fietstocht kan gereden worden van 28 juni tot en met 31 augustus. Voor actuele informatie over de FotoPuzzel Fietstocht, inclusief eventueel vervallen foto’s, wordt verwezen naar onze website  www.fotopuzzelfietstocht.nl en naar onze nieuwsbrief. U kunt zich vrijblijvend aanmelden via  https://fotopuzzelfietstocht.nl/nieuwsbrief/

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 8 september, om 14.30 uur bij “De Moerse Bossen”. Wij hopen dat u ook dit jaar weer meedoet en wensen u veel plezier toe bij deze tocht.

Kruisboogvereniging  “Ons Genoegen”