Fotopuzzel Fietstocht van Ons Genoegen gestart

Kruisboogvereniging Ons Genoegen van Stuivezand organiseert dit jaar voor de 24e keer de alom bekende Fotopuzzel Fietstocht.
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 22 juni en de tocht kan gereden worden tot en met 31 augustus;
De afgelopen jaren fietsten er meer dan 1.000 mensen mee met deze mooie fietstocht.

Vertreklocatie “De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30 te Zundert”.

De fietstocht zal dit jaar weer starten en aankomen bij Café Restaurant  “De Moerse Bossen”, Ruchpenseweg 30, 4882 KC Zundert.  Een zeer mooie locatie, met veel parkeergelegenheid, een mooie speeltuin, een grote en kleine kaart enzovoorts.

De fietstocht is ca. 35 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert, Rijsbergen en het Liesbos. De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op moet zoeken tijdens de fietstocht, zijn dit jaar verkrijgbaar bij:

  • Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”, Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert
    • Geopend van Woensdag tot en met Zondag
    • Zondag vanaf 10.00 uur; woensdag t/m zaterdag vanaf 11:30 uur
  • Elly van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14, Klein Zundert (tel.: 076 – 597 3957)
  • Alfons IJscreaties , Breedschotsestraat 4, 4891 PL Rijsbergen

Ook dit jaar ontvangt u een consumptiebon voor een consumptie bij de zeer mooi gelegen   “Eeterij Strix”, gelegen op camping Liesbos in Breda. Voor een éénmalig bedrag van € 6.00 wordt u, verder volledige vrijblijvend, zomer-donateur 2023 van onze vereniging; hiervoor ontvangt u vervolgens gratis een kaart met de fietsroute, een overzicht van de foto’s en de consumptiebon, zoals in voorgaande jaren. Graag contant afrekenen daar de opbrengsten voor onze vereniging zijn, voor kruisbogen voor jeugdleden en het onderhoud van onze banen.

De fotopuzzel fietstocht kan gereden worden van 1 juli tot en met 31 augustus. Men kan hem ook al eerder rijden; houdt er wel rekening mee dat de Pastoor van Vessemstraat nog is afgesloten tot 30 juni. Het laatst stuk van de fietstocht kan pas gereden worden vanaf 30 juni.

Piet Van de Kieboom

Helaas hebben we het afgelopen jaar afscheid moeten nemen van Piet van de Kieboom. Piet was samen met Frans van Nispen de initiatiefnemer en uitzetter van de FotoPuzzel Fietstocht van Ons Genoegen en heeft dit met volle overgave 23 jaar lang gedaan. We willen Piet nogmaals bedanken voor al zijn werk, zijn inzet en zijn grote betrokkenheid

Website FotoPuzzel Fietstocht

Op de routebeschrijving vindt u tevens een QR code. Door deze QR code te scannen, komt u direct op onze website. Als er foto’s vervallen, dan zal dit worden vermeld op onze website

Voor meer informatie wordt verwezen naar onze website  www.fotopuzzelfietstocht.nl. U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor onze nieuwsbrief via  https://fotopuzzelfietstocht.nl/nieuwsbrief/

Door het invullen van uw emailadres en uw naam, ontvangt u in het vervolg het nieuws over de Fotopuzzel Fietstocht in de zomer en Fotopuzzel Wandeltocht in de winter. Inclusief informatie over eventueel vervallen foto’s.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 10 september, om 15.00 uur. Wij hopen dat u ook dit jaar weer meedoet en wensen u veel plezier toe bij deze tocht.

Kruisboogvereniging  “Ons Genoegen”