Fotopuzzelfietstocht van start

Beste deelnemer aan de fotopuzzel fietstocht van Ons Genoegen,

In het verleden heeft u 1 of meerdere keren deelgenomen aan de fotopuzzel fietstocht van Kruisboogvereniging “Ons Genoegen” te Stuivezand.  Dit jaar organiseren wij deze tocht voor  de 19e keer ; Piet en Frans hebben er weer een mooie fietstocht van gemaakt.

Vertreklocatie “De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30 te Zundert”.

De fietstocht zal dit jaar weer starten en aankomen bij Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”, Ruchpenseweg 30, 4882 KC Zundert.  We zijn verhuist van café-discotheek Stuivezand naar “De Moerse Bossen”, daar Louis is gestopt met zijn café. Vorig jaar zijn we ook gestart vanaf “De Moerse Bossen. Een zeer mooie locatie, met veel parkeergelegenheid, een mooie speeltuin, een grote en kleine kaart enzovoorts. De Moerse Bossen is alle dagen geopend behalve op maandag. Openingstijden: door de week vanaf 11.00 uur; zondag vanaf 10.00 uur.

De fietstocht is ca. 35 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert, Bosschenhoofd. De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op moet zoeken tijdens de fietstocht, zijn verkrijgbaar  bij:

  • Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”, Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert
  • “De Eetkamer”, Wernhoutseweg 80, 4884 AX Wernhout
  • “ De Bocht”, Wernhoutseweg 119, 4884 AT Wernhout
  • Jac van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14, Klein Zundert (tel.: 06 42 00 26 78)
  • Café,- eet en feestgelegenheid De Tijd, Antwerpseweg 24, 4891 CP Rijsbergen

Tevens ontvangt u bij inschrijving een consumptiebon voor koffie, thee, fris of een pilsje  bij restaurant “De Cockpit” in Bosschenhoofd. Dit restaurant bevindt zich halverwege de fietstocht bij vliegveld Seppe. Hier kunt u tevens gebruik maken van de grote en kleine kaart.  “De Cock-pit is alleen op zaterdag 7 juli gesloten in verband met het Daylight Evening op het vliegveld.  Verder is “De Cock-Pit” iedere week alle dagen open vanaf 10.00 uur.

De fotopuzzel fietstocht kan gereden worden van 1 juli tot en met 31 augustus. Voor meer informatie wordt verwezen naar onze website  www.fotopuzzelfietstocht.nl; daar vindt u ook onze Privacy Policy i.v.m. de nieuwe wetgeving. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 9 september vindt om 19.00 uur de prijsuitreiking plaats bij De Moerse Bossen.  Wij hopen dat u ook dit jaar weer meedoet en wensen u veel plezier toe bij deze tocht.

Met vriendelijke groeten,

Kruisboogvereniging  “Ons Genoegen”