Fotopuzzelfietstocht vanaf 1 juli 2022 van start

Beste deelnemer aan de Fotopuzzel Fietstocht van Ons Genoegen,

In het verleden heeft u 1 of meerdere keren deelgenomen aan de FotoPuzzel Fietstocht of Fotopuzzel Wandeltocht van Kruisboogvereniging “Ons Genoegen”.  Dit jaar organiseren wij deze tocht voor  de 23e keer.

Corona virus.

Het doet ons goed, dat we deze tocht ook dit jaar weer kunnen organiseren. Deelnemers aan de fotopuzzel fietstocht zullen de COVID  richtlijnen, zoals eventueel geadviseerd en opgelegd door het RIVM, dienen te respecteren en op te volgen. We willen u hier alvast bedanken.

Vertreklocatie “De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30 te Zundert”.

De fietstocht zal dit jaar weer starten en aankomen bij Café Restaurant  “De Moerse Bossen”, Ruchpenseweg 30, 4882 KC Zundert.  Een zeer mooie locatie, met veel parkeergelegenheid, een mooie speeltuin, een grote en kleine kaart enzovoorts.

De fietstocht is ca. 35 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en omgeving. De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op moet zoeken tijdens de fietstocht, zijn dit jaar verkrijgbaar bij:

  • Restaurant & Brasserie “De Moerse Bossen”, Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert
    • Geopend van Woensdag tot en met Zondag
    • Zondag vanaf 10.00 uur; woensdag t/m zaterdag vanaf 00 uur
  • Elly van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14, Klein Zundert (tel.: 076 – 597 3957)
  • Café,- eet en feestgelegenheid De Tijd, Antwerpseweg 24, 4891 CP Rijsbergen
  • Alfons IJscreaties , Breedschotsestraat 4, 4891 PL Rijsbergen

Ook dit jaar ontvangt u een consumptiebon voor een consumptie bij het zeer mooi gelegen Café-Restaurant “De Cock-Pit” in Boschenhoofd, gelegen aan het vliegveld Seppe – Breda Airport. Voor een éénmalig bedrag van € 6.00 wordt u, verder volledige vrijblijvend, zomer-donateur 2022 van onze vereniging; hiervoor ontvangt u vervolgens gratis een kaart met de fietsroute, een overzicht van de foto’s en de consumptiebon, zoals in voorgaande jaren.

De fotopuzzel fietstocht kan gereden worden van 1 juli tot en met 31 augustus. Voor meer informatie wordt verwezen naar onze website  www.fotopuzzelfietstocht.nl; daar vindt u ook onze Privacy Policy. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 11 september, om 15.00 uur. In verband met het Corona virus, zullen er dit minder prijzen beschikbaar zijn dan in voorgaande jaren. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft. Als er foto’s vervallen zal dit op onze website worden vermeld. Wij hopen dat u ook dit jaar weer meedoet en wensen u veel plezier toe bij deze tocht.

Met vriendelijke groeten,

Kruisboogvereniging  “Ons Genoegen”