Skip to main content

Doe mee met mooie FotoPuzzel Wandeltocht Ons Genoegen

KBV Ons Genoegen organiseert ook dit jaar weer een FotoPuzzel Wandeltocht. Er is ieder jaar veel belangstelling voor de wandeltocht en de deelnemers zijn altijd weer positief.  De tocht voert weer langs de mooie  bos- en buitengebieden van Zundert en gaat gedeeltelijk over gebieden waar normaal niet gewandeld mag worden. De eigenaren van de grond hebben toestemming gegeven om hier tijdelijk te mogen wandelen, zolang de FotoPuzzel Wandeltocht duurt.

We hebben ook dit jaar weer twee wandeltochten uitgezet. Een van 9 kilometer met 12 foto’s, en een van 14 kilometer met 20 foto’s.  Er zijn weer 1 (9 kilometer tocht) of 2 rustplaatsten (14 kilometer tocht), waar u gratis een consumptie ontvangt. De tocht kan ook verspreid over meerdere dagen gewandeld worden. Ook kinderen vinden de tocht en het opzoeken van de fotos heel leuk. De tocht begint en eindigt bij De Moerse Bossen aan de Rucphense weg. Bij terugkomst van de wandeltocht ontvangt u daar gratis een kopje soep van het huis.

Kaarten met de routebeschrijving, de fotolijst, de formulieren en de consumptiebonnen voor de rustplaatsen zijn verkrijgbaar bij Restaurant De Moerse bossen, Rucphenseweg 30, 4882KC Zundert (Tel:076-5977979). Woensdag t/m zondag geopend: Zondag van 10.00 tot 23.00 uur; Woensdag tot en met zaterdag van 11.30 tot 23.00 uur.

De Moerse Bossen is gesloten op maandagen en dinsdagen (ook met kerst / oud&nieuw) alsmede vanaf maandag 8 janari tot en met vrijdag 19 januari. Graag verzoeken wij u, om bij inschrijving,  contant te betalen bij de Moerse Bossen. De vergoeding is namelijk voor onze kruisboogvereniging, waarmee wij in staat zijn om onze schietaccomodatie in stand te houden en om jeugdleden te ondersteunen.  Hiervoor onze dank.

De FotoPuzzel Wandeltocht start vrijdag 15 december en  kan gelopen worden tot en met 31 maart 2024. Onze sponsoren hebben weer een mooi aantal prijzen beschikbaar gesteld; de formulieren met de volgorde van de Foto’s dienen uiterlijk  zondag 31 maart 2024 ingeleverd te worden bij De Moerse Bosssen. Als u liever loopt zonder foto’s te zoeken, dan kan dat. Veel deelnemers vinden de tocht gewoon mooi om te wandelen.

Wij  willen u bij voorbaat danken voor uw deelnamen en wensen u allen veel wandelplezier toe bij deze tocht
Met vriendelijke groeten:

Kruisboogvereniging Ons Genoegen