Voorbereidingen Fotopuzzel fietstocht in volle gang.

De voorbereidingen voor de 17e foto puzzel fietstocht zijn weer in volle gang. Dit jaar rijden we vanaf café-discotheek Stuivezand richting Liesbosch.  Daar wordt in een zeer mooie omgeving, midden in het bos in een mooi restaurant, een consumptie aangeboden, waarbij tevens gebruik gemaakt kan worden van de kleine en grote kaart, indien gewenst.

De laatste details voor de route worden momenteel uitgewerkt. Daarna zullen de foto’s gemaakt gaan worden. De foto’s worden pas juist voor de start van de fietstocht gemaakt, zodat er zo min mogelijk verschillen zijn tussen de foto’s en de werkelijkheid. Laat eerst de natuur zijn gang maar laten gaan, zodat alle planten en bomen volop in blad staan.

De tocht kan ook dit jaar weer gereden worden van 1 juli tot en met 31 augustus.

Als de route eerder klaar is, dan kan uiteraard eerder worden gestart. Als dit het geval is, dan zal dat uiteraard ook op deze website bekend worden gemaakt.

We hebben weer een groot aantal sponsors bereid gevonden om 1 of meerdere prijzen beschikbaar te stellen. Ook dit jaar verwachten we weer dat de eerste 75 tot 100 deelnemers, een prijs zullen krijgen, net zoals de afgelopen jaren.

Een van onze organisatoren, Frans van Nispen, is onlangs geopereerd. De operatie is goed verlopen, hoewel het een zware operatie is geweest. Frans zal de komende periode herstellen maar heeft aangegeven nog steeds veel zin te hebben in de organisatie van de fietsttocht; hij heeft samen met Piet van de Kieboom al veel voorbereidend werk gedaan vóór de operatie. Wij wensen Frans veel beterschap toe in deze herstelperiode.

Wij hopen dat u ook dit jaar weer meedoet met deze mooie fotopuzzelfietstocht en willen u op voorhand al veel plezier toewensen met deze tocht.

Met vriendelijke groet

“Organisatie-comité Fotopuzzel fietstocht Ons Genoegen”

bericht